Kinderen met hun problemen helpen

Kinderen met hun problemen helpen

Kinderen hebben soms problemen. Dat is normaal. Soms zijn die problemen klein, zoals ruzie maken met een vriendje of vriendinnetje. Soms zijn ze wel iets groter, zoals problemen thuis of op school. Gelukkig zijn er mensen die kunnen helpen. Een kindercoach Benschop is zo iemand. Ze zijn er om naar je te luisteren en je te helpen met je problemen.

Wat een kindercoach doet

Een kindercoach Benschop is iemand die speciaal is opgeleid om kinderen te helpen. Ze weten veel over de problemen die kinderen kunnen hebben. Ze kunnen goed luisteren en stellen geen rare vragen. Een kindercoach geeft je veel advies en tips om met je problemen om te gaan. Ze willen je helpen om je weer beter te voelen.

Wanneer je een kindercoach nodig hebt

Soms kun je je problemen zelf oplossen. Soms zijn ze echter te groot of te moeilijk om alleen aan te pakken. Dan is het goed om hulp te vragen. Een kindercoach kan je helpen als je bijvoorbeeld vaak boos bent, veel verdriet hebt, of als je niet goed weet hoe je met andere kinderen moet omgaan. Ze kunnen ook helpen als je gepest wordt of als je problemen thuis hebt.

Wat er gebeurt er als je naar een kindercoach gaat

Als je naar een kindercoach gaat, hoef je niet bang te zijn. Ze zijn aardig en willen je echt helpen. Eerst zullen ze met je praten en naar je luisteren. Ze willen weten wat er aan de hand is en hoe jij je voelt. Daarna zullen ze je tips en oefeningen geven om met je problemen om te gaan. Soms zul je een paar keer terug moeten komen om te praten. Dat is helemaal niet erg, want ze willen ervoor zorgen dat het weer goed met je gaat.

Hulp vragen 

Het kan best moeilijk zijn om hulp te vragen, maar het is belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld tegen je ouders zeggen dat je graag met een kindercoach Benschop wilt praten. Ze zullen je vast begrijpen en willen dat het goed met je gaat. Je kunt ook naar een leraar of juf op school gaan en vertellen wat er aan de hand is. Zij kunnen je helpen om in contact te komen met een kindercoach. Kinderen met hun problemen helpen is belangrijk. Een kindercoach kan een goede steun zijn als je even niet weet wat je moet doen. Ze zijn er om naar je te luisteren en je te helpen om je weer beter te voelen. Dus als je problemen hebt, aarzel dan niet om hulp te vragen. Je staat er niet alleen voor.

https://coachpraktijkgroei.nl/kindercoach-benschop/

You might be interested in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *